Welkom bij Tandartspraktijk E. van Vessem

 

Wij zijn een solopraktijk (1 tandarts) daardoor krijgt u altijd met dezelfde vertrouwde medewerkers te maken. We zitten in woonwijk het “Schilderspark” (Schilderskwartier) aan de Cornelis Troostlaan 5A te Woerden met landelijk uitzicht op de ‘s -Gravensloot. Wij onderscheiden ons door kleinschaligheid, plannen ruim de tijd voor u in. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan.

Wij zijn aangesloten bij het KRT kwaliteitsregister voor tandartsen http://www.krt.nu

en de KNMT  http://www.knmt.nl

Veel informatie voor patiënten kunt u vinden op:
http://www.allesoverhetgebit.nl

Spoedgevallen

Daar wij een solopraktijk zijn en alleen op afspraak werken is er zo weinig mogelijke contact. Indien u verkoudheid- en of luchtwegklachten heeft verzoeken wij u dringend uw afspraak te verzetten. Ook wanneer u onlangs in het buitenland bent geweest in een risicogebied. Wij zijn geopend alleen op afspraak dus u kunt niet zo maar langskomen.Wij hebben de praktijk aangepast met extra maatregelen om weer reguliere zorg te kunnen bieden. Wij plannen tussen iedere patiënt meer tijd in wij vragen u dan ook op tijd te komen en alleen. Bij de ingang vindt u desinfecterende gel. Draag aub een mondkapje.

Nieuws over het Coronavirus kunt u vinden op:

https://www.rivm.nl/

  1. Schud geen handen
  2. Was je handen regelmatig met zeep; ook goed tussen je vingers. Reinigen met desinfecterende gel is ook prima
  3. Raak je ogen, mond en neus zo min mogelijk aan
  4. Nies of hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct daarna weg

 

Spoedgevallen tijdens onze werkdagen (maandag tot en met donderdag) telefonisch 0348-412086 s’ochtends bellen anders kunnen wij u niet op tijd inplannen. Indien u de voicemail krijgt op werkdagen spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Wij streven ernaar u dezelfde dag te helpen bij acute spoedgevallen.
Indien de praktijk gesloten is s’avonds, tijdens feestdagen, het weekend of vanwege vakantie dan kunt u de tandartsen spoedcentrale bellen. Deze dienst is  bedoeld voor dringende spoedgevallen zoals ongevallen en plotseling opkomende pijn welke met pijnstillers niet is te onderdrukken:

030-3039750 (spoedcentrale Mondzorg Poli Utrecht). Het is niet de bedoeling om andere tandartspraktijken te bellen voor spoed.

Meer informatie vindt u hierover op:

Home

 

 

Openingstijden

De praktijk is open voor alle zorg, wij werken op afspraak van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 17.30 uur, vrijdags zijn we gesloten.

Beltijden voor vragen en afspraken:

Tijdelijk van maandag tot en met donderdag
van 09:00 – 11.00 uur. Mochten wij bezig zijn met een behandeling dan krijgt u de voicemail, spreek uw naam en telefoonnummer in. Ook zijn wij per mail bereikbaar.

Telefoon: 0348 – 412086

info@tandartsvanvessem.nl

Afspraak maken?

Telefonisch tijdens de beltijden van 09.00-11.00 uur: 0348-412086 of per e-mail: info@tandartsvanvessem.nl

Vacatures

gezocht:

balie medewerker parttime (telefoon, afspraken maken, administratieve werkzaamheden)

tandartsassistente parttime

neem voor meer info contact op:

Tandartspraktijk E. van Vessem
Cornelis Troostlaan 5A
3443 WE Woerden

0348-412086

info@tandartsvanvessem.nl

Nazorg en onderhoud

Wij adviseren u twee keer per jaar naar de tandarts te gaan voor controle en onderhoud. Lees verder …

Heeft u een klacht? Aarzel dan niet om contact op met ons op te nemen! Wij bespreken dan samen met u de klacht om tot een goede oplossing te komen.

Wij hanteren de KNMT klachtenregeling
https://www.knmt.nl/patienten/help-ik-heb-een-klacht

Verhindering

Mocht u niet op een afspraak kunnen komen, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail weten (minimaal 24 uur van te voren). Wij kunnen dan de gereserveerde tijd aan een andere patiënt besteden. Als u zich niet tijdig afmeldt, kunnen wij de verloren tijd in rekening brengen.