Welkom bij Tandartspraktijk E. van Vessem

Wij zijn een solopraktijk (1 tandarts) daardoor heeft u met dezelfde vertrouwde medewerkers te maken. We zitten in woonwijk het “Schilderspark” (Schilderskwartier) aan de Cornelis Troostlaan 5A te Woerden met landelijk uitzicht op de ‘s -Gravensloot. Wij onderscheiden ons door kleinschaligheid, plannen ruim de tijd voor u in.

Wij zijn aangesloten bij het KRT kwaliteitsregister voor tandartsen http://www.krt.nu

en de KNMT  http://www.knmt.nl

Veel informatie voor patiënten kunt u vinden op:
http://www.allesoverhetgebit.nl

 

Covid- 19 maatregelen in de praktijk:

Poets thuis uw tanden

Kom zoveel mogelijk alleen en niet te vroeg

Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en bij vertrek

Houdt 1,5 meter afstand in de wachtkamer

Indien u klachten heeft die kunnen wijzen op corona zoals hoesten, niezen, koorts, keelpijn of benauwdheid, kom dan niet en bel voor een nieuwe afspraak

 

Spoedgevallen

Spoedgevallen tijdens onze werkdagen (maandag tot en met donderdag) telefonisch 0348-412086 s’ochtends bellen anders kunnen wij u niet op tijd inplannen. Indien u de voicemail krijgt op werkdagen spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Wij streven ernaar u dezelfde dag te helpen bij acute spoedgevallen.
Indien de praktijk gesloten is s’avonds, tijdens feestdagen, het weekend of vanwege vakantie dan kunt u de tandartsen spoedcentrale bellen. Deze dienst is  bedoeld voor dringende spoedgevallen zoals ongevallen en plotseling opkomende pijn welke met pijnstillers niet is te onderdrukken:

030-3039750 (spoedcentrale Mondzorg Poli Utrecht). Het is niet de bedoeling om andere tandartspraktijken in Woerden te bellen voor spoed.

Meer informatie vindt u hierover op:

Home

 

 

Openingstijden

De praktijk is open voor alle zorg, wij werken alleen op afspraak van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 17.30 uur, vrijdags zijn we gesloten.

Beltijden voor vragen en afspraken:

Maandag tot en met donderdag
van 09:00 – 11.00 uur daarna kunt u de voicemail inspreken. Mochten wij bezig zijn met een behandeling of in gesprek zijn dan krijgt u de voicemail, spreek uw naam en telefoonnummer in. Ook zijn wij per mail bereikbaar.

Telefoon: 0348 – 412086

info@tandartsvanvessem.nl

Afspraak maken?

Telefonisch tijdens de beltijden van 09.00-11.00 uur: 0348-412086 of per e-mail: info@tandartsvanvessem.nl

Vacatures

Een open sollicitatie voor tandartsassistente is altijd welkom.

Tandartspraktijk E. van Vessem
Cornelis Troostlaan 5A
3443 WE Woerden

0348-412086

info@tandartsvanvessem.nl

Nazorg en onderhoud

Wij adviseren u twee keer per jaar naar de tandarts te gaan voor controle en onderhoud. Lees verder …

Heeft u een klacht? Aarzel dan niet om contact op met ons op te nemen! Wij bespreken dan samen met u de klacht om tot een goede oplossing te komen.

Wij hanteren de KNMT klachtenregeling
https://www.knmt.nl/patienten/help-ik-heb-een-klacht

Verhindering

Mocht u niet op een afspraak kunnen komen, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail weten (minimaal 24 uur van te voren). Wij kunnen dan de gereserveerde tijd aan een andere patiënt besteden. Als u zich niet tijdig afmeldt, kunnen wij de verloren tijd in rekening brengen.